Actueel verslag

2014

In 2014 hebben we flinke stappen weten te zetten. Een volledig bestuur goed vertegenwoordigd op alle functies, een gezonde kasstroom, een respectabel aantal mooie projecten en een groeiende schare volgers en vrijwilligers. 2014 was ook het jaar dat een van onze mede initiatiefnemers en raad van advies leden, Dr. Pasmans zich professor mocht gaan noemen. Een belangrijke stap in de gewenste kennis en ervaring binnen onze stichting. 2014, ook het jaar waarin wij onze eerste grote sponsor mochten begroeten, de Stichting Preuvenetour, bestaande uit een respectabel aantal zakenmensen vanuit het Limburgse hebben ons met hun jaarlijkse fietstocht een geweldige donatie gedaan en direct in contact gebracht met nog veel meer prachtige mensen en kansen.

2015 is het jaar van de volgende stappen. In 2015 is het doel om ons backoffice substantieel te verstevigen, onze communicatie te professionaliseren en met elkaar ons eerste grote zelfstandige project van start te laten gaan.
2015 is het jaar waarin wij ons naar een nog veel grotere doelgroep zichtbaar gaan maken middels aansprekende projecten in sport en muziek.

Het jaar waar we steeds dichter naar onze uiteindelijke doelstelling zullen groeien;

Het versterken van de persoonlijke kwaliteit van leven van kinderen met huidafwijkingen en allergieën in combinatie met het atopie syndroom: eczeem, astma, hooikoorts en voedselallergie.